Nyheter

Här samlar vi våra aktuella nyheter och annat roligt.

Tre starka kökstrender i Köks Johans nyinredda övervåning

Sugen på att uppgradera köket? Då finns all anledning göra ett besök hos Köks Johan och kolla in deras nya utställning. – På övervåningen har vi precis byggt upp ett flertal fina köksmiljöer med massor av inspiration, säger Rickard Johansson på Köks Johan Elon i Timrå.

Luftvärmepumpen sänker uppvärmningskostnaden direkt

Värmepumpar har funnits på den svenska marknaden i många år. Husägare i hela Sverige har kunnat sänka sin uppvärmningskostnad markant genom att komplettera det befintliga värmesystemet med en luftvärmepump. Just det ekonomiska argumentet är också det starkaste för att installera en ny värmepump, enligt Rickard Johansson på KöksJohan i Timrå.

Tipsen som gör dig till en vinnare i köket

I år är Elon stolt sponsor av Sveriges Mästerkock. Vi tittar in i studion och går igenom vilken utrustning som krävs för att vinna.
Tidigare mästerkockar berättar om sina bästa knep, både vad gäller utrustning, tillredning och ingredienser.

Led-armatur – en hållbar arbetsbelysning

Led-armaturer är bra att använda över till exempel köksbänken i köket eller under ett skåp i badrum eftersom de tar lite plats.

Fördelar med varmluftsugn och hur den används på bästa sätt

Har du precis införskaffat dig en varmluftsugn? Eller har du kanske nyligen insett att du faktiskt har en men inte utnyttjat funktionen? Grattis! Du har nu många fördelar att se fram emot.

Sök koksjohan.se

Meny
Våra butiker
Timrå

Köpmansgatan 59, 861 33 Timrå – Karta
Telefon: 060-57 50 90

Njurunda


Telefon: 

Copyright – Köks Johan AB | Integritetspolicy