Det köket du alltid drömt om

När du handlar ett kök av oss på Elon kan du anpassa det helt efter eget tycke och smak för att skapa det där köket du alltid drömt om.

För kostnadsfri offert anpassad för ditt hem, besök oss i någon av våra butiker eller kontakta oss nedan.

Köket du alltid drömt om

I våra köksutställningar finns flera varianter av luckor, lådor, bänkskivor, knoppar, handtag och mycket mer att välja bland. Känner du dig lite osäker på vad som passar så kan du ta hjälp av våra duktiga köksdesigners för mätning och planering av ditt nästa kök.

Få ditt kök monterat

Behöver du hjälp med montering av ditt nya kök? Vi samarbetar med köksmontörer som gärna kommer och hjälper dig med montering. Vi kan även erbjuda måttbeställda utbytesluckor.

Luckbyte & Måtbeställda luckor

Köksluckor anpassas i både färg och form.
Det gör att du har möjlighet att måttbeställa utbytesluckor, köksluckor och köksskåp, samt att få en unik färg på köket, som bidrar till din personliga stil.

Bänkskivor

Bänkskivan är detaljen som får ditt kök att skilja sig från alla andra. Genom att leka med material och strukturer kan du skapa ett dynamiskt och spännande uttryck.

Handtag

Våra återförsäljare har allt ifrån klassiska, tidlösa, lantliga, lite mer eleganta till moderna kökshandtag och möbelhandtag.

Storsjökök

Köksleverantören för dig som söker flexibla lösningar och en kvalitativ produkt. Vår specialitet är att skräddarsy ditt drömkök, i lantligt eller modern stil. Ett helt nytt kök eller endast nya köksluckor i vilken färg eller mått Du önskar. Vi erbjuder ett stort sortiment av köksluckor och kulörer

Din lokala återförsäljare i Sundsvall & Timrå

Vill du ha det enkelt, ha många alternativ och få trygg service?

Då är du välkommen till oss på ELON Köks Johan

I vårt breda sortiment av vitvaror och hushållsprodukter kan du välja bland starka kvalitetsmärken som tål alla vardagens prövningar, från:

Sök koksjohan.se

Meny
Våra butiker
Timrå

Köpmansgatan 59, 861 33 Timrå – Karta
Telefon: 060-57 50 90

Njurunda


Telefon: 

Copyright – Köks Johan AB | Integritetspolicy