Om oss

Vi finns i Timrå och Kvissleby och är en del av Elon – Sveriges Vitvarukedja. Vi erbjuder ett brett utbud av vitvaror och småelektronik.

Vår historia

KöksJohan ELON startades av Lennart & Janeth Johansson 1982 men som idag drivs av sonen Rickard Johansson och hans 7 anställda.
Med den långa erfarenheten som finns inom företaget med den goda kunskapen och den kunniga personalen som brinner för arbetet, varorna och kunderna så välkomnar vi gammal som ung.

Butiken finns idag i ett anrikt före detta Kooperativ från 1910, med hemma känsla i butiken så hjälper vi gärna till med köp av vitvaror, värmepumpar och att skapa ert drömkök.
Vi vill ge kunden bra service från första besöket till slutfört köp. Vi erbjuder även leveranser och installationer.

Trygghet och kvalitet

Hos oss på KöksJohan hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken. Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom två arbetsdagar på det vi inte har hemma i butik. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.

5 års garanti på utvalda vitvaror

Vi på ELON vet att det är viktigt att känna sig trygg i sitt köp. Inte bara vid själva köptillfället, utan hela vägen hem. Och ganska så lång tid därefter. Din nya vitvara ska vara en medhjälpare i hemmet under en lång period. Då kan det kännas extra bra att veta att ELON har fem års garanti på många utvalda produkter.

Sök koksjohan.se

Meny
Våra butiker
Timrå

Köpmansgatan 59, 861 33 Timrå – Karta
Telefon: 060-57 50 90

Njurunda


Telefon: 

Copyright – Köks Johan AB | Integritetspolicy