KÖK BYTA NYTT KÖKSRENOVERING - TIMRÅ SUNDSVALL KVISSLEBY KÖKS JOHAN

topimg

Kök

När du handlar ett kök av oss på Elon kan du anpassa det helt efter eget tycke och smak för att skapa det där köket du alltid drömt om. I våra köksutställningar finns flera varianter av luckor, lådor, bänkskivor, knoppar, handtag och mycket mer att välja bland. Känner du dig lite osäker på vad som passar så kan du ta hjälp av våra duktiga köksdesigners för mätning och planering av ditt nästa kök.

Behöver du hjälp med montering av ditt nya kök? Vi har köksmontörer som gärna kommer och hjälper dig med montering. Vi kan även erbjuda måttbeställda utbytesluckor.

För oss på KöksJohan är det viktigt att just dina behov och önskemål tillgodoses när du planerar och köper sitt kök hos oss. Med över 35-årig branschvana ser vi till att guida och hjälpa dig från början till slut. I vår köksutställning kan du låta dig inspireras av hög kvalitet, smart funktion och snygg design. Vi har kök i alla prisklasser och stilar.

Vår köksdesigner Madelene ritar i 3D med vägledning av dina mått och önskemål upp ditt kök. Allt i samråd med dig.

Vi samarbetar med hantverkare och kan på så vis erbjuda er en helhetslösning.

Välkommen in till oss för mer detaljerad information och för prisuppgift.

Önskar du ett kostnadsfritt hembesök av oss?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!

Namn:*
Telefon:*
Adress:*
Postnr/Ort:*
E-mail:*
Önskat datum:*
Ange kod:

Kök - platta paket

Bäcklunda

kok matt miljo

Köket Bäcklunda är väldesignat med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns ut i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över.

Kök - monterade stommar

Storsjökök

kok3

Storsjökök erbjuder möjligheten att måttbeställa luckor och stommar utifrån dina egna krav och behov.